Fejetony, kulturní servis, zajímavosti, písničky… Co přinese nový víkendový Kolotoč?

4. prosinec 2015

Kolotoč má svůj rytmus, melodičnost, dynamiku, je to mozaika zajímavostí od nás i ze světa s příjemnými písničkami a přece má něco navíc. Víkendový Kolotoč v novém kabátě je tu pro vás coby společník na každou sobotu a neděli odpoledne.

Kolotoč vás kromě všedních dní provází také víkendovým odpolednem od 14 do 18 hodin. Připraveny jsou pro vás tradiční rubriky, které Kolotoč nabízel od doby svého vzniku. Ale ve svěžím kabátě.

Uslyšíte fejeton, vztahovou poradnu s předními českými odborníky, zábavu z rozhlasového archivu, aktuální kulturní servis s tipy, na co jít do kina či jakou knížku si přečíst, zajímavost od zahraničních zpravodajů i ze světa internetu

Dozvíte se užitečné informace o zdravém životním stylu a těšit se můžete na známé a milé hlasy Roberta Tamchyny, Mirka Černého, Jiřího Kasala, Iva Jahelky a mnoha dalších. Chybět nebude ani soutěž, kalendárium nebo inspirace pro víkendové vaření.

Pořad Kolotoč je už přes 50 let neodmyslitelnou součástí rozhlasového éteru. Stal se značkou (a to nejen díky své nezaměnitelné znělce). Kdokoliv z moderátorů vám potvrdí, že provázet Kolotočem je prostě „něco jiného“.

Spustit audio