Nejsledovanější videa Dvojky v roce 2015

22. leden 2016

Tomáš Klus jako zprávař, Barbora Špotáková jako taxikářka nebo třeba Tereza Bebarová jako chodící slovník. Podívejte se na nejsledovanější videa Dvojky podle uživatelů Youtube a Facebooku.

Český rozhlas Dvojka vám svá videa nabízí na Facebooku, ale i ve vlastním, velice přehledném kanálu na YouTube. Kromě běžných videí k rozhovorům s našimi hosty tam najdete i celé díly pořadu Kupředu do minulosti anebo stále úspěšnější lifestylová videa rubry Styl. Teď už k těm nejúspěšnějším.

Populární zpěvák Tomáš Klus si dává od zpívání pauzu. Vyzkoušeli jsme si ho u nás jako rozhlasové zprávaře. Chtěli byste ho poslouchat pravidelně třeba v Dobrém ránu s Dvojkou?

Jubilejnímu 1000. díl Tlučhořů přihlíželo plné studio diváků. Nechyběly u toho ani naše kamery, které zaznamenaly herce Lábuse a Kaisera v akci.

Kam až dohodí nejlepší česká oštěpařka Barbora Špotáková? Vzdálenost ji nelimituje. Spíš kapacita. Klikněte na play.

Světlanu z televizního seriálu Ulice zná asi každý. Nadaná ukrajinská herečka žije dlouhá léta v Praze. Omyl, je to přece česká herečka Tereza Bebarová. Stejně jako zvládá ruský přízvuk, si ale hravě poradí i s němčinou, italštinou nebo vietnamštinou. Terezu jsme si vyzkoušeli. Podívejte!

Není pochyb o tom, že masáže prospívají. Stimulují krevní oběh, uvolňují napětí ve svalech, uklidňují nervovou soustavu a dokonce prý také omlazují. Věděli jste, že účinná masáž se dá udělat i doma? Návod na automasáž už zaujal přes 140 000 lidí na Youtube a přes 50 000 na Facebooku.

autoři: rota , Adam Kebrt
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka