Nezbedný bakalář Jirka Mádl má anděla strážného. Možná i dva

24. květen 2014

Ani přední příčka na žebříčku popularity ani nečekaný úspěch jeho režijního debutu Pojedeme k moři nezměnily charakter všestranně talentovaného idola mladé generace Jiřího Mádla.

V 27 letech má na svém kontě hezkou řádku rolí. Režíruje. Píše scénáře. Podniká. Je absolventem bakalářského studia sociální a masové komunikace. Jen hokej trošku zanedbává…

„Nejvíc se mi na Jirkovi líbí, že mu sláva nestoupla do hlavy a že je to pořád on,“ říká s oprávněnou hrdostí maminka oblíbeného herce Hana Mádlová.

První oběd pro tchýni
Jak se z ní stala jeho manažerka? Žárlí na něho víc starší nebo mladší brácha? Vídá se ještě s Vojtou Kotkem? A jak zvládá svůj hokejový deficit? Otázek na téma vztahů v běhu času bylo hodně a sympatická dvojice z Českých Budějovic neměla důvod nic zatloukat.

Během vysílání mimo jiné vyšlo najevo, že Jirkova přítelkyně, herečka Eva Josefíková, pozvala poprvé na oběd také Jirkovu maminku. Co dobrého pro ni uvařila? To se dozvíte z rozhovoru Hanky Švejnohové s Jirkou Mádlem a jeho maminkou Hanou v pořadu Nezatloukat aneb My dva a čas.

Více si poslechněte ze záznamu v iRadiu.

autor: Hana Švejnohová
Spustit audio