Psychologická poradna pro vaši duševní pohodu. Nově každé pondělí na Dvojce

19. duben 2015

Máte problémy se vztahy? Ať už mezilidskými nebo rodinnými. Chcete lépe rozvinout svoji osobnost? Anebo máte problém vyloženě psychiatrické povahy? Každé pondělí vám teď pomůžeme buď přímo ve vysílání nebo v následném on-line chatu.

Říká se, že pokud si vážíte sami sebe, snadněji budete přijímat i ostatní lidi. Docílit toho ale některé z nás stojí mnoho úsilí. Jak na to, vám poradí PhDr. Marta Boučková nebo PhDr. Alena Vondrová, specialistky na vztahy.


Ptejte se našich odborníků každé pondělí přímo ve vysílání, nebo v následném on-line chatu. Psychologická poradna v Dopoledni s Dvojkou nahrazuje poradnu finanční.

Pod psychiatrická onemocnění spadá obrovské množství poruch vyšších mozkových funkcí. Ale neznamenají nutně, že je člověk vyřazený z každodenního provozu. Hodně o tom ví PhDr. Zdeněk Bašný. Můžete se ho zeptat na vše, co souvisí s duševní poruchou.

Kouč je osoba, která vytváří se svým klientem unikátní a rovnocenný vztah. Společně definují konkrétní cíle a nejvhodnější způsoby jejich dosažení. V našem vysílání s Alešem Kalinou.

Startujeme v pondělí 20. dubna od 10:05 na Dvojce. Audiozáznamy najdete po odvysílání v iRadiu. Z každé poradny také vzniká samostaný článek. Archivujeme pro vás i dotazy v on-line chatech.

Spustit audio