S hledáním radosti ze života musíme začít u sebe

27. prosinec 2014

Není nic lepšího, než slyšet na prahu nového roku pár vlídných slov, plných naděje a optimismu. Ať už se to týká našich předsevzetí, partnerských vztahů, snížení váhy či změny přístupu k celému dosavadnímu životu, radí a pomáhá už hezkých pár let psycholožka PhDr. Zdeňka Sládečková, host posledního letošního vysílání pořadu Nezatloukat.

Její jméno je nerozlučně spjato s dnes už legendárním klubem Diana, který založila jako první vlaštovku mezi hubnoucími programy pro ženy.

Na začátku byly vlastní „mindráky“

Důvodem byly tenkrát vlastní problémy s nadváhou. Ale brzy pochopila, že je jedno, jestli toužíme změnit váhu či partnera, protože všechno jde ruku v ruce. Paprsky jejího poradenství mají proto daleko širší zásah. Pronikly už do mnoha vztahů v běhu času a ovlivnily spoustu životních osudů.

Vrchol není výsluní

Dr. Sládečková je mj. také zkušenou psycholožkou mnoha našich vrcholových sportovců: atletů, stolních tenistů či skokanů na lyžích… A právě Roman Koudelka je jejím posledním velkým úspěchem.

Díky její pomoci se tento talentovaný skokan na lyžích dostal během jednoho roku do tak skvělé psychické kondice, že zvítězil nad soupeři, kterých se tolik obával. Taky máte nějaké předsevzetí do nového roku? Poslechněte si, jak s ním nakládat…

Více si poslechněte ze záznamu v iRadiu.

autor: Hana Švejnohová
Spustit audio