Svěřte se nám se svým příběhem. Poradíme

24. říjen 2016

Nasloucháme vašim příběhům a snažíme se vám společně s předními odborníky pomoci. V nové Poradně v Dopoledni s Dvojkou.

„Podle reakcí posluchačů víme, že se Dvojka stala za dobu své existence jejich důvěrným přítelem. Často se nám lidé svěřují se svými problémy, chodí nám ručně psané dopisy, ve kterých nás posluchači žádají o radu nebo přímo o kontakt na odborníky, které zaslechli ve vysílání,“ prozrazuje vedoucí programu stanice Kateřina Dvořáková.

Důvěrný vztah

„Důvěra je vztah, kdy se spoléhá jeden na druhého. Naši posluchači nám důvěřují, takže my jim jejich důvěru oplácíme. Budeme se věnovat všem příběhům a podnětům, které nám zavolají na linku s číslem 22 155 24 22, nebo napíší prostřednictvím webového formuláře v boční liště na stránkách dvojky.“

Konkrétní pomoc

Vybranému posluchačskému námětu se stanice věnuje každé dopoledne s odborníkem ve studiu, který odpovídá i telefonické dotazy posluchačů přímo ve vysílání. Studio je otevřeno „příběhu“, který přichází posluchač odvyprávět na mikrofon. Pomoc tak přichází ve zcela jasných konturách, je konkrétní.

Ptejte se

V pondělí je hostem odborník z psychologicko-psychiatrické poradny, v úterý se řeší problémy právního a finančního charakteru. Středa je věnována tradičním zdravotnickým tématům a čtvrtek spotřebitelské poradně. Pátek se dotýká kutilství, zahrádkářství a péči o domácí mazlíčky.

Spustit audio