Top 5 nejsledovanějších videí Dvojky roku 2014

12. leden 2015

Jak moderátorka Tereza Stýblová uklízí doma? „Striptýz" Elen Černé? Vybrali jste sami, která naše videa vás baví nejvíc.

Videa jsou řazena vzestupně. V případě, že totéž video bylo umístěno zvlášť na YouTube a zvlášť na Facebooku, statistiky sčítáme.

Na 5. místě najdete video se sledovaností přes 1500. Na první místo bylo potřeba přes 8000 zhlédnutí.

5. místo

„Opilý“ Fantom opery Radim Swab

Radim Schwab se kvůli roli Fantoma opery vsadil. Musel pak za velkého nadšení japonských turistů projít polonahý po Karlově mostě. U nás si vystřihl etudu. Byl věrohodný. Málem zasahovala ochranka.

4. místo

Narozeninová přepadovka přímo v živém vysílání

On Air nad studiem varovně svítí. Vysílá Miluška Bittnerová. Šéfredaktor Dvojky Miroslav Dittrich ale s dortem bez varování vstupuje do studia. Moderátorka má v očích slzy. Přibíhá překvapený Jan Kovařík: „Já jdu kolem, vidím otevřený dveře a červenou…“

3. místo

Masáž Lomi Lomi

Fyzioterapeut Pavel Kloud se havajských technikám začal věnovat kvůli vlastním zdravotním problémům. Nedá na ně dopustit. Podle něj masáž nemá bolet. „Lomi Lomi je masáž, která spojuje energetické dráhy celého těla. Masér při ní kolem klienta tančí.“

2. místo

Jak správně běhat

Šedesátiletý ultramaratonec Miloš Škorpil dokáže běžet den a půl v kuse. Jako první oběhl naši republiku a doběhl z Prahy do Vídně. Utíkal i z vlastní svatby a vám poradí, jak na správné držení těla při běhu.

1. místo

Vánoční kvíz pro ranní moderátory Dvojky

Ptali jsme se moderátorů na různé otázky. Ve střižně se nám ale odpovědi nějak podivně pomíchaly…

Další videa najdete na YouTube kanálu Dvojky, na našem Facebooku nebo Twitteru. Staňte se našimi odběrateli, fanoušky i followery!

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.