Výletní snídaně v plném proudu, přijďte si je užít!

14. červenec 2015

Léto je v plném proudu, začaly prázdniny a my máme za sebou už druhou Výletní snídani.

Káva, koláčky, dobrá nálada

Páteční půlhodinku od 8.30 jsme spolu s vámi prožili v útulných prostorách Galerie Vinohradské 12. Nejen že jsme vysílali, ale poseděli jsme i u šálku kávy a malého občerstvení. Prostě snídaně jak má být.

Na co se můžete těšit 17. července

Máte rádi víno? Jeli jste na kole po vinařských stezkách? A už jste navštívili nějaký - podle vás - top vinařský cíl? O tom, že to rozhodně stojí za to, vás přesvědčí Václav Žmolík spolu s odborníky - co vína se týče - na slovo vzatými.

Hosty budou: Petr Psotka, ředitel Vinařského Institutu, pořadatel ankety TOP vinařský cíl a Juraj Flamik, ředitel Festivalu otevřených sklepů, který se věnuje vinařské turistice, sklepním uličkám a jejich marketingu.

Místo našeho vysílání už znáte. Sejdeme se zase v pátek v Galerii Vinohradská 12, v suterénu historické budovy rozhlasu ve Vinohradské.

Tak neváhejte a přidejte se k nám!

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.