Výsledky průzkumu na webu ČRo 2 - Praha

22. červen 2010

Děkujeme všem, kteří se zapojili (nejen) do různých průzkumu, anket, diskusí na našich internetových stránkách a kteří nám napsali své názory na naše vysílání v pondělí 14. června, kdy jsme vysílali "tak trochu jinak". Pokud vás zajímá, jak dopadlo hlasování v dotazníku ... čtěte tento článek.



Jak jste tedy v dotazníku hlasovali? Zapojilo se více než 70 lidí, a to přesně stejný počet žen i můžů, většinou zaměstnanců (50%), z velkých měst nad 100 tis. obyvatel (37%).
(POZN. REDAKCE: Škoda, že vás nehlasovalo více ... výsledky mohly být, řečeno řečí statistiků, "reprezentativnější").

Na otázku: "Jak se vám dnes líbila hudba ve vysílání?" odpověděla většina posluchačů kladně (pokud sečteme odpovědi líbila se mi velmi, hodnotím chvalitebně a dobře jde celkem o 85% spokojených).
"Do denního vysílání jsme zařadili scénky, vtipy a krátké příspěvky z archivu ČRo. Pokud jste je slyšeli, co si o tomto nápadu myslíte?" Rádo si je poslechne, a to každý den, až 68% hlasujích.
"Po 7:00 hodině ranní jsme si zacvičili se Stáňou Dufkovou. Co si o cvičení v ranním vysílání myslíte? (Pokud jste neposlouchali, můžete se podívat na video na našich stránkách.)" Jako výborný nápad hodnotilo (a cvičit s námi bude) celkem 31% hlasujících. "I když nebudu cvičit, rád/ráda si cvičení poslechnu" (29%), nevadí mi (16%). Rozcvička se nelíbila pouze 4%.
A poslední otázka patřila Kávě o čtvrté s šéfredaktorem Jaromírem Ostrým. Zajímal nás váš názor na tento pořad. Velmi se líbil (46%), odpovědi J. Ostrého mířily k věci, vyhovovalo mi to (26%). 15% hlasujících odpovědělo, že některé odpovědi zůstaly "na půl cesty".

Za všechny vaše odpovědi velmi děkujeme a věřte, že nebudou zapomenuty ale využijeme je při své další práci!
(Již teď můžeme prozradit, že opravdu plánujeme zařazení rozcvičky se Stáňou Dufkovou do ranního vysílání a pro ty, kteří nebudou moci poslouchat živě, budeme na stránkách zveřejňovat videozáznamy.)
Váš Český rozhlas 2 - Praha
Rádio na vlně pohody

autor: ČRo Dvojka
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka