Záhada hlavolamu? Rozšiřujeme nabídku Her a četeb. Poslouchejte Čtení pro celou rodinu

Od úterý 4. října 2016 Český rozhlas Dvojka rozšiřuje nabídku mluveného slova. Poslouchejte nové čtení každý všední den od 20:00 nebo pak ještě týden po odvysílání on-line na stránce Hry a četba.

Audioknihy tu byly dřív, než jim tak někdo začal říkat. Rozhlasové čtení je vlastně nejstarší dosud existující rozhlasový pořad vůbec. Nově teď tedy pro vás rozšiřujeme jeho nabídku o knížky, které nestárnou.

Nová programová řada Čtení pro celou rodinu vám přináší napětí, dobrodružství i humor bez ohledu na věk. Každý všední den na prahu večera (těsně po 20:00) můžete s námi listovat stránkami už mnohokrát prolistovanými i těmi, které ještě voní novotou.

Ota Pavel nebo Jaroslav Foglar

V prvním říjnovém týdnu vás čeká výbor z povídek Oty Pavla v interpetaci Marka Ebena, Zdeňka Svěráka, Jiřího Lábuse nebo Miroslava Táborského. Ve druhém týdnu pak Záhada hlavolamu od Jaroslava Foglara v jedinečné interpretaci Alfreda Strejčka, Ondřeje Kepky a Stanislava Zindulky.

Logo

Podrobnosti se dozvíte vždy v našem Programu. Poslouchejte Čtení pro celou rodinu každý všední den po 20:00 nebo pak ještě týden po vysílání zdarma on-line na stránce Hry a četba, konkrétně v sekci Četba.

Čtení pro celou rodinu
autor: rota
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.