Hubert a čarodějův kufr. Fantastický příběh o setkání s kouzelníkem

25. únor 2024

Hubert se ve vlaku cestou k babičce setkal s podivným mužem: byl oblečen do černého kabátu, na nohou měl obrovské špičaté boty z pravých krokodýlích tlam a na rameni mu seděl mluvící havran. A ještě ke všemu při spěšném vystupování zapomněl v kupé svůj kufr ušitý z krajty ametystové.

Účinkují: Tomáš Poláček, Alžběta Volhejnová, Jana Stryková, Martin Myšička, Tomáš Kobr, Daniela Kolářová, Dušan Sitek, Michal Kern, František Hnilička, Dalimil Klapka, Tereza Nádvorníková, Jan Meduna, Lucie Valenová, Karel Zajíc
Napsala: Anna Saavedra
Dramaturgie: Marie Špalová
Zvuk: Jitka Kundrumová
Režie: Martina Schlegelová
Natočeno: 2016

Když ho Hubert u babičky otevřel, krajta promluvila a začala ho nabádat, aby postupně vyzkoušel všechny elixíry, které byly v kufru ukryté: létací prášek, zmenšovadlo, zvětšovadlo, aquapampádium i amicus mortis. A díky těmto kouzlům zažil Hubert neslýchaná dobrodružství. Jen jestli z nich bude mít radost taky sám čaroděj Skála, až si pro kufr přijde.

Další hry, četby a pohádky poslouchejte živě na Dvojce a po odvysílání ještě po dobu čtyř týdnů online – na webu dvojka.rozhlas.cz nebo v aplikaci mujRozhlas. Rozhlasové hry i audioknihy jsou k poslechu zdarma, není možné je stáhnout. Některé tituly najdete v prodeji na CD nebo ke stažení v mp3 na webu Radioteka.cz.

autor: Tvůrčí skupina Drama a literatura
Spustit audio

Související