Poslechněte si Tobogan v pyžamu s Jaroslavou Obermaierovou

7. září 2013

Vypravili jsme se s mikrofonem Toboganu v pyžamu za vynikající herečkou Jaroslavou Obermaierovou, a to až na její chalupu v Posázaví.

Kamkoli nakouknete, v každém koutečku vzorně uklizeno. Se svou pořádkumilovností se ostatně Jarka netajila ani v našem pořadu. A můžeme slíbit, že se hodně nasmějete, dozvíte se, jak její rodina ke svému venkovskému obydlí přišla a leccos o neobyčejných rodinných vazbách a zvratech, které líčí sice s drsným humorem, ale vždycky s láskou a úctou ke svým předkům.

Jaroslava Obermaierová
Od raného dětství navštěvovala kurzy baletu, a tak se na jevišti poprvé objevila již v deseti letech. Bylo to na scéně Národního divadla, kde pak několik let tančila dětské role v operách a baletech. Přesto u ní nakonec zvítězilo herectví. Už během studií na DAMU dostala první velkou hereckou příležitost ve snímku Souhvězdí panny. Natočila zde i na svou dobu celkem odvážnou erotickou scénu, jež ji rázem katapultovala mezi naše nejpřitažlivější a nejobsazovanější herečky. Od té doby ztvárnila bezpočet rolí v divadle i před filmovou kamerou.
zdroj: www. osobnosti.cz

Pořad Aleše Cibulky vysílala Dvojka v sobotu 7. září od 11:00.

Spustit audio