Jaké maso vybrat na gril? A je to vůbec zdravé? Napoví Libový den s rozhlasem!

27. květen 2016

Je lepší hovězí z býka, nebo z krávy? Jak připravit maso na grilování? A co na to doktorka Kateřina Cajthamlová? Mnohem víc jste se mohli dozvědět, pokud jste si v pátek 27. května 2016 naladili Libový den Českého rozhlasu Hradec Králové.

Po celý pátek jsme se v našem vysílání věnovali masu. Probrali jsme všechny druha masa z různých pohledů, dozvěděli jste se která jsou zdravější a kterým se raději při konzumaci vyhnout. A přidali jsme také různé zajímavé kuchařské recepty samozřejmě spojené s masem.

Otázka dne
Jaké maso máte nejraději? A jak jej upravujete?
Psát jste mohli na náš Facebookový profil, nebo e-mailem na:studio.hradec@rozhlas.cz

Logo

Odměna pro vás
Kdo nám napsal nejzajímavější odpověď? Helena Bráníková získala krásnou kuchařskou knihu s názvem Barbecue obsahující více než 90 zajímavých receptů.

Pátečním hostem v našem Radioklubu za účasti diváků a posluchačů byla 27. května po 10. hodině opět lékařka, internistka a psychoterapeutka, moderátorka televizního pořadu Jste to, co jíte - Kateřina Cajthamlová. Projekt 6+1 aneb měníme životní styl s rozhlasem pokračuje.

Libový den v Českém rozhlase Hradec Králové - rádiu vašeho kraje.

Maso, kuřecí maso, grilování (ilustrační foto)
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.