Pavel Kudrna vás zve na "Kávu s ředitelem"!

1. duben 2015

1. dubna 2015 vás do rozhlasové Radiokavárny v Havlíčkově ulici zve na „Kávu s ředitelem" ředitel Českého rozhlasu Hradec Králové a Českého rozhlasu Pardubice Pavel Kudrna. Od 9:00 do 11:00 hodin bude odpovídat na dotazy posluchačů a představí program připravený k 70. výročí zahájení rozhlasového vysílání z Hradce Králové.

Ten bude také stěžejním bodem tiskové besedy vedení Českého rozhlasu Hradec Králové s novináři, která na Kávu s ředitelem naváže v 11:00 hodin.

Poskytne potřebné informace k 70. výročí zahájení rozhlasového vysílání z východních Čech a také k vyhlášení 19. ročníku celostátní rozhlasové ankety Šarmantní osobnost roku.

18. ročník rozhlasové ankety Šarmantní osobnost roku

Mezi deset nominovaných v 19. ročníku celostátní rozhlasové ankety Šarmantní osobnost roku za rok 2014 se na základě vašich hlasů dostali:
zpěvačka Lucie Bílá
houslista Pavel Šporcl
herečka Tereza Kostková
herec Jan Přeučil
kardiochirurg Jan Pirk
herečka Kateřina Brožová
herec a hudebník Ondřej Brzobohatý
zpěvačka Marta Kubišová
zpěvák Laďa Kerndl
moderátorka Saskia Burešová

Vítěze představí Český rozhlas Hradec Králové na galavečeru 10. dubna 2015 v královéhradecké filharmonii. V pátek 10. dubna se můžete těšit na Den plný Šarmu.

Po celý den vám budeme připomínat osobnosti, které zvitězily během devatenácti let v rozhlasové anketě, ať už to budou archívní snímky, nebo telefonáty a některé šarmantní osobnosti pozveme i do naší radiokavárny, která bude otevřena od 9:00i do 12:00 hodin.

Vyvrcholením Dne Šarmu bude ve 20:00 hodin v královéhradecké Filharmonii galavečer Šarmantní osobnost roku. Na něm vyhlásíme vítěze 19. ročníku stejnojmenné rozhlasové ankety.

Hosty večera, které přivítají moderátoři Lada Klokočníková a Miroslav Vaňura, budou nominované osobnosti - Pavel Šporcl, Saskia Burešová, Jan Pirk, Tereza Kostková, Jan Přeučil, Kateřina Brožová, Laďa Kerndl a také loňský vítěz Václav Větvička.

Hudební lahůdky nabídnou společně s Ondřejem Rumlem a Matějem Benko i královehradečtí GentlemenSingers.

Z celého galavečera připravil Český rozhlas Hradec Králové přímý přenos a vyhlášení výsledků můžete sledovat i na kanále Yutube nebo prostřednictvím regionální televize V1.


Zvětšit mapu
autor: pku
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka