Vypečený den - Den v troubě!

19. prosinec 2014

Český rozhlas Hradec Králové má pro vás připraven další tematický den. V pátek 19. prosince si užijete Vypečený den aneb den v troubě - co jsme upekli a kdo nás kdy vypekl!

Hosty PéHáčka budou od 10 hodiny dopolední zpěváci Kamila Nývltová a Martin Maxa. Hovořit se bude o Adventních koncertech, ale i o pečení vánočního cukroví.

Po 11 hodině budou hosty Radioporadny Alena Šulcová a Bohuslava Kuhnová - učitelky odborného výcviku obor cukrář ze Střední školy gastronomie a služeb z Nové Paky - V Lucembursku oceněné cukrářky nás i vás naučí pracovat s modelovací hmotou.

A přijde také karikaturista Lubomír Lichý se svými vypečenými kreslenými vtipy!

Kdy, kdo, jak a proč vás nejvíc vypekl? Napište nám během vypečeného dne v troubě. Ten tady bude v pátek 19. Prosince. Email: studio.hradec@rozhlas.cz, SMS ve tvaru HRADEC mezera text na 90 011 04. Autor nejoriginálnější odpovědi od nás dostane luxusní kuchařku. Tím je myšlena kuchařská kniha samozřejmě. Tedy velká kniha Vaříme pro celou rodinu. A pokud nám pošlete nějakou vypečenou fotografii od trouby, každou pátou odměníme drobností od Českého rozhlasu Hradec Králové - knihami Bifteky, Drůbeží speciality, Brambory pokaždé jinak či Bylinky v kuchyni.

Střední potravinářská škola Smiřice v naší Radioporadně

Těšíme se na vás a na vaše vypečené zážitky!

Čtěte také


Zvětšit mapu
autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.