Český Frank Sinatra zpěvák Laďa Kerndl slaví životní jubileum živou muzikou!

17. duben 2015

V pátek 17. dubna 2015 byl dopoledne po 10 hodině hostem PéHáčka Lady Klokočníkové český Frank Sinatra zpěvák Laďa Kerndl. Hovořlo se také o jeho květnovém vystoupení v sále Filharmonie Hradec Králové.

Slavnostní koncert k životnímu jubileu českého krále swingu Ladi Kerndla s názvem VŠECHNO NEJLEPŠÍ se uskuteční v 6. května 2015 v Hradci Králové. Spoluúčinkovat a blahopřát bude dcera Tereza Kerndlová, Sympfonický orchestr Hradec Králové a orchestr Ladi Kerndla.

Jazzový a swingový zpěvák Laďa Kerndl prožil pestrý a pohnutý život. V šestadvaceti odešel na moře jako kytarista a sólista lodního orchestru a zůstal tam čtyřiadvacet let.

Dnes už má svou – trochu nenápadnou, ale jistou – pozici na českém hudebním nebi. Jako jediný zpívá americké evergreeny 40. až 60. let v originále. Každý rok vydává nové CD, má svůj okruh posluchačů a v domácí populární hudbě nemá ve svém stylu konkurenci.

Nalaďte se s námi na správné PH, to je motto pátečního Habaděje. Moderátorka Lada Klokočníková do pořadu zve zajímavé osobnosti a kromě setkání s nimi naplňuje ve tříhodinovém pořadu i motto svého PéHá - Páteční Hosté. Příjemná Hudba, Porce Humoru, zkrátka PoHoda, která k předvíkendovému času patří.

Logo
autor: KLO
Spustit audio