Den v pohybu s Českým rozhlasem Hradec Králové

13. březen 2015

V pátek 13. března se v 9:04 hodin moderátoři Lada Klokočníková a Pavel Kudrna přihlásili z královéhradeckého veletrhu Infotour a cykloturistika a nabídli vám Den v pohybu. Hlavním hostem po 10. hodině byla nejznámější česká cvičitelka Hanka Kynychová a nové druhy sportu přestavily i cvičitelky z královéhradeckého Fitstyle studia.

Zacvičit si můžete i vy, pokud přijmete pozvání a přijdete!

Šestnáctý ročník veletrhu cestovního ruchu Infotour a Cykloturistika se v Kongresovém centru Aldis v Hradci králové uskuteční o hradeckých jarních prázdninách, konkrétně 13. a 14. března 2015. Představí se zde se svojí nabídkou cestovní kanceláře, regiony, města, lázně, ale i různé turistické zajímavosti.

Se svou nabídkou do Hradce Králové přijedou cestovní kanceláře, hotely, lázně, regiony, autokempinky, památkové rezervace, atraktivní přírodní lokality, chybět však nebudou ani tradiční a oblíbené cestovatelské besedy s promítáním, které návštěvníky přenesou do Číny, Srí Lanky, Himálaje, na Madagaskar, východ Slovenska či k polským Mazurským jezerům.

Den v pohybu s Českým rozhlasem Hradec Králové

Součástí veletrhu budou dvě konference přístupné i veřejnosti. Návštěvníci mohou pomoci dobré věci při veřejné sbírce přebytečných bicyklů nazvané Kola pro Afriku, nebo pořídit kvalitní potraviny při farmářských trzích.

Veletrh se koná v době jarních prázdnin, organizátoři proto zajistili program i pro rodiny s dětmi. Půjde například o jízdu turistickým
vláčkem či Kulíškovu hernu pro děti.

První den, tedy v pátek 13. března, bude veletrh pro veřejnost otevřen od 10 do 18 hodin, v sobotu 14. března od 9 do 17 hodin.


Zvětšit mapu
autor: KLO
Spustit audio