Hitem letošního jara a léta jsou splétané vlasy!

17. duben 2015

Kadeřnice Petra Korelová Koppová představila v naší Radioporadně po 11. hodině módní trendy jara a léta a poradila, jak pečovat o vlasy.

Módní trendy jara a léta:
Vlasy přirozené, rozevláté, rovné v i vlny, ale vlny nikoli po celé hlavně, ale opět v koncích vlasů. Hitem letošní sezóny je splétání polodlouhých a dlouhých vlasů. Například i z ofin je možné splést copánek. Nosí se culíky a v létě půjde do módy tzv. mokrý efekt - vlasy jsou tentokrát upravené, nagelované, lesklé, stažené do culíku.

Letošní rok laboratoře vyvinuly technologie pro blondýnky, které vytvoří čistý blond lesk bez tónů do žluta nebo do oranžova. Melírovaná zebra a proužky od hlavy se nenosí, spíš zesvětlené konečky a tmavší kořínky - barva tón v tónu. Pro brunetky jsou tu karmínové odstíny.

Péče o vlasy :
Důležitá je i správná volba šamponu. Vlasy mýt podle potřeby, klidně i denně, nezapomínat na kondicionéry, masky a oleje. Základem je lesk vlasů, vlasy nesmí být matné a polámané, toho docílíme aplikací oleje na vlasy, neaplikovat k pokožce, ale do konečků, dává se do suchých vlasů, záleží na množství a koncentraci oleje. Začněte kapičkou do špiček vlasů.

autor: KLO
Spustit audio