Nejnovější recepty

7. října  2017 v 11:04  rubrika: Vaříme s Habadějem

Pikantní pstruh v české kuchyni. Velmi chutná ryba s jemným masem

Velké plus této unikátní ryby je její poměrně snadná dostupnost v čerstvém stavu, nekomplikovaná příprava a chutné jemné maso. Pstruh je noblesní ryba. Komu vadí pohled rybích očí z talíře, ten nebude potěšen, ale nikdy nepodáváme pstruhy bez hlavy a nesekáme jim ploutvičky. Ryba má přijít před hosta...

Hledání

Zadej celý nebo jenom část textu a stiskni tlačítko 'Hledej'.

 

A | B | C | Č | D | Ď | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | Ř | S | Š | T | U | V | W | X | Z | Ž |
Královehradecký kraj
  Od 17.10.2017 07:35 do 09:40; v ulici Havlíčkova v obci Hořice okres Jičín; nehoda; 2 havarovaná vozidla; probíhá vyšetřování nehody; 2 x OA bez zranění. Na místě PČR.
  D11, mezi km 75.8 a 75.6, ve směru Praha, práce na silnici, pravý jízdní pruh uzavřen, Od 17.10.2017 09:30 Do 17.10.2017 14:00, , údržba a opravy portálů, zdroj: ŘSD
  D11, mezi km 74.2 a 76, ve směru Hradec Králové, práce na silnici, levý jízdní pruh uzavřen, Od 17.10.2017 07:45 Do 17.10.2017 17:45, údržba a opravy vozovek CB, zdroj: ŘSD

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace