Rychlá buchta "Hrk hrk" 16/9/2006
Těsto:
1,5 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
půl hrnku mléka
půl hrnku oleje
2 celá vajíčka
1 prášek do pečiva
Krém:
2 mandarinkové kompoty nebo 1 ananasový kompot - kostky
1 šlehačka
1 ztužovač šlehačky
1 pudink bez vaření
Postup:
Všechny suroviny na těsto smícháme, těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Na vychladlý plát rozetřeme krém, ozdobíme rozehřátou čokoládou a necháme vychladit.
Příprava krému:
Všechny suroviny na krém dáme do uzavíratelné nádoby a několikrát protřepeme.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka