Bramborák z ovesných vloček

Suroviny: 1 balení ovesných vloček, slanina nebo špek, cibule, 30 dkg nastrouhaného měkkého salámu

Postup:
Vločky namočíme na 1 – 1,5 hodiny do vody. Slaninu a cibuli opečeme a necháme vychladnout. Vločky scedíme, přidáme slaninu s cibulí, nastrouhaný salám a ostatní suroviny jako na klasický bramborák a dobře promícháme. Směs nalijeme do pekáčku vymazaného sádlem a upečeme.

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.