Luxusní a vlastně i zdravá čokoláda (od Assoc. Prof. PharmDr. Miloslava Hronka, Ph.D.)
Suroviny: 90 g kakaového másla, 60 g nepražených kakaových bobů, 60 g hnědého cukru + dle libosti - trocha ořechů, pistácie, vanilka, kardamon, nebo citronová či pomerančová kůra
Postup:
Máslo rozpustíme ve vodní lázni, přidáme kakao a cukr a vyšleháme. V závěru dodáme „dochucovací“ ingredience, ale ty být nemusí.
Necháme zchladnout a užíváme si!
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.