Pstruh s opaskem 5/2/2005

Prostřeno

Prostřeno

Suroviny:
pstruh
sůl
bílý pepř
kmín
citrónová šťáva
jablka
skořice
bazalka
strouhaný sýr

Postup:
Omytého a osušeného pstruha osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, okořeníme a necháme asi 2 hodiny odležet. Jablka pokrájíme na plátky, smícháme se skořicí, bazalkou a strouhaným sýrem a touto směsí pstruha naplním. Pstruha obalíme plátky slaniny a upečeme dozlatova. 

Nové články v rubrice

  • 16. března  2013       rubrika: Vaše recepty

    Perníková roláda (medař Evžen Báchor)

    Suroviny: 600 g hladké mouky, 50 g tuku, 3 vejce, 200 g cukru moučka, 4 lžíce medu, 4 lžíce mléka, 4 lžíce černé mleté kávy, 2 lžíce rumu, 2 lžíce kakaa, 1 prášek do perníku

     
  • 3. listopadu  2014       rubrika: Vaše recepty

    Dýňové překvapení od posluchačky Jany Novákové

    Suroviny: 1 dýně hokaido ( střední), máslo, olej, 2-3 kuřecí prsa, kousek pórku, hrst sušených švestek předem namočených v horké vodě, hrst hroznového vína (bez pecek), trochu chilli omáčky s česnekem, snitka rozmarýnu,...

     
  • Recept na čaj z dýně Hokkaido

    Hana Lacinová, poradkyně pro výživu a zdravý životní styl, má pro vás zajímavý tip na zdravý nápoj. Hrnek na větší kusy nasekané dýně Hokkaido, na větší kusy nasekané cibule a zelí. Všechny tři suroviny dáme do hrnce,...

     
Královehradecký kraj
  Od 22.10.2017 14:10 do 16:10; na silnici 295 v obci Dolní Branná okres Trutnov; nehoda; střet 2 vozidel, bez zranění.
  ulice K Sirkárně, Nové Město nad Metují, okr. Náchod, uzavřeno, stavební práce, Od 23.10.2017 10:00 Do 30.11.2017 23:59, Úplná uzavírka místní komunikace v délce cca 135 m. Příjezd pro obslužnost pozemků ...
  silnice III/3025, Martínkovice - Božanov, okr. Náchod, uzavřeno, stavební práce, Od 23.10.2017 07:00 Do 05.11.2017 23:59, Jedná se úplnou uzavírku silnice č. III/302 5 v úseku od konce obce Martínkovice ...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace