Řízečky s tajemstvím 14/4/2007
Suroviny:
vepřové nebo kuřecí maso
sůl
pepř
kari
máslo
mouka
vejce
strouhanka
tuk na smažení
Postup:
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme kari a doprostřed plátku dáme oříšek másla. Maso přeložíme a necháme krátce odležet. Nakonec maso 2 x obalíme v trojobalu a osmažíme.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.