Utopenci I. 8/1/2005
Suroviny:
špekáčky
cibule
1,5 dl vody
1,5 dl octa
1 lžička feferonové pasty
Postup:
Vodu s octem svaříme, přidáme feferonovou pastu a nálev necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme, prokrojíme a dovnitř vložíme kolečko cibule. Špekáčky naskládáme do sklenice, zalijeme je nálevem a necháme 3 - 7 dní odležet.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.