Jsem šťastný člověk, protože jsem obklopen šťastnými lidmi, říká Richard Krajčo

30. září 2015
Regionální scéna

Srdcebeat je zřejmě nejdůležitějším albem v naší kariéře. Je zvláštní říkat to u sedmé desky, ale cítíme se, jako by byla první. Za poslední tři roky jste nám dali moc. Vlastně jste spoluautory, díky energii a euforii, kterou jste nám dali. Nebojíme se to napsat - pro nás to je naše nejlepší album a pevně doufáme, že takto bude působit i na vás. Když jsme vydali Inzerát, mnoho lidí psalo, že to už není “starý dobrý” Kryštof. Možná se najdou takoví i tentokrát, ale my víme, že jsme nikdy nebyli víc Kryštof. Děkujeme!

Autentičnost vyjádření frontmana už téměř kultovní kapely Kryštof Richarda Krajča, si jel osobně ověřit František Mifek.

Čtěte také

Ne, že by se mu to s ohledem na věk nemohlo stát, ale tentokrát si vzal s sebou vše potřebné, aby rozhovor o novém albu „Srdcebeat" zaznamenal.

„Mohl jsem být elektrikářem, mohl jsem být kamelotem, mohl jsem být fotbalistou. Ale ze všeho nejvíc jsem chtěl být hercem a zpěvákem. A to se mi poštěstilo. Co víc si mohu přát? V kapele to klape, v soukromí taky. Kéž to vydrží co nejdéle," svěřil se v rozhovoru s Františkem Mifkem Richard Krajčo.

Moje srdce patří kapele Kryštof, tvrdí Richard Krajčo

V pondělí 28. září má sice svátek patron naší země - svatý Václav, ale my jsme vám kromě toho nabídli Richarda - Richarda Krajča.

Hudební pořad Regionální scéna, kde se nejen hraje, ale ledacos se dozvíte i o životě hostů, začíná pár minut po 18. hodině na všech frekvencích Českého rozhlasu Hradec Králové.

K poslechu srdečně zve autor pořadu František Mifek.

Hezký poslech!


Zvětšit mapu
autor: František Mifek
Spustit audio