Na splnění snu může být člověk předem připraven

20. srpen 2015
Regionální scéna

Michal Bečka z Chrudimi je z muzikantské rodiny a k bicím ho přivedl jazzově zaměřený otec. Pod pseudonymem Mika Ronos se také předloni přihlásil do soutěže Česko Slovensko má talent.

Že ho má i mladý bubeník, přesvědčil i porotu, která ho pustila až do semifinále. Okouzlená členka poroty, zpěvačka Lucie Bílá pozvala Miku na své Černobílé turné jako hosta svého programu. Tato skutečnost se opakovala i v roce 2014, kdy navíc Mika Ronos vyhrál i celosvětovou internetovou soutěž The Big Drum Bonanza.

I tato zkušenost se mu vyplatila

Italští producenti si ho v záplavě dalších bubeníků vybrali do doprovodné kapely italské popové hvězdy Biagia Antonacciho. Přes tyto nesporné umělecké bonusy zůstává Michal Bečka, alias Mika Ronos nezkaženým sympatickým klukem, který kromě všech svých aktivit nezapomíná na bubenický potěr a předává své zkušenosti budoucím nadějím na výchovných koncertech, či soukromých kondicích.

Do Hradce Králové se vydal nedávno na pozvání Františka Mifka. Oba pány i zajímavou muziku si můžete poslechnout v Regionální scéně Čro HK v pondělí 17. srpna po 18.hodině. Příjemný poslech!

Čtěte také


Zvětšit mapu
autor: František Mifek
Spustit audio