Herečka Nela Boudová a Ivan Vodochodský jsou Na větvi s Halinou

11. duben 2016

Český rozhlas uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů "Na větvi s Halinou" v pondělí 11. dubna 2016 v přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) v Lázních Bělohrad od 18 hodin. Hosty pořadu byli herečka Nela Boudová a kuchař, herec a moderátor Ivan Vodochodský. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.

Biologickým otcem herečky Nely Budové je Tunisan, původně se jmenovala Neila Najar. Až od třetí třídy, kdy se její maminka znovu vdala, se z ní stala Nela Boudová.

Od šesté třídy žila s rodiči v NDR.

Nela je vegetariánka, pravidelně cvičí jógu a ráda cestuje.

Po absolutoriu hudebně-dramatického oddělení pražské státní konzervatoře (1988) působila několik let v oblastních divadlech. Po dvě sezóny hrála v Divadle za branou II u Otomara Krejči.

Souběžně vystupovala v kladenském Středočeském divadle a následně v Divadle Labyrint.

V letech 1994 až 2009 byla členkou souboru pražského Činoherního klubu.

Nela Boudová

Jako herečka ve svobodném povolání i nadále spolupracuje s Činoherním klubem a hostuje na pražských divadelních scénách.

Nela Boudová je i autorkou dvou knih pro děti Eliška a Korálníčci a O víle Voněnce.

Působí také v dabingu. Do češtiny mimo jiné dabuje americkou herečku Julii Roberts, propůjčuje hlas i Melanii Griffith a Jodie Foster.

Kuchař, herec a moderátor Ivan Vodochodský je od října 2012 zastupitelem Královéhradeckého kraje a od května 2014 členem Rady Českého rozhlasu.

Ivan Vodochodský

Po základní škole se vyučil kuchařem. Hlásil se také na DAMU, kde ho však nepřijali. Po vojně hrál chvíli v Divadle Vítězného února v Hradci Králové. V roce 1989 se oženil se svou ženou Dášou. Roku 1990 se jim narodila dcera Tereza.

Ivan je vyhledávaným kulinářským specialistou.

A k tomu všemu účinkuje v muzikálech Krysař a Galileo v Divadle Kalich v Praze, kde vytváří komickou dvojici s Mojmírem Maděričem, s kterým si ho lidi neustále pletou.

Vodouch (tak mu říkají přátelé) dojíždí tedy z Hradce Králové do Prahy, občas se snaží hubnout, přitom je velkým gurmetem (občas i gurmánem), má rád bourbon, víno a hezké lidi, hraje divadlo a dělá "ohníčky" a občas průšvihy.

Jo - a taky má rád svou rodinu, bez které by to vše těžko stíhal.

V talkshow "Na větvi s Halinou" přivítá vždy Halina Pawlowská milé hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače, nebo přímo v Lázních Bělohrad. Vstupenky budou k dispozici na místě.

Spustit audio