Rozhlasové fotohrátky!

9. září 2014

K létu patří zmrzlina, holínky, ovoce, houby, nebo třeba klobouk. Vyfoťte se o prázdninách s jedním z těchto předmětů a logem Českého rozhlasu Hradec Králové a vyhrajte relaxační sedací vak s taburetem, nebo jeden z pěti digitálních radiopřijímačů.

Fotografie zasílejte prostřednictvím našeho facebookového profilu, nebo emailem na soutez@hk.rozhlas.cz od 1. července až do konce srpna. Autoři nejvtipnějších fotografií se zmrzlinou, holínkami, houbami, kloboukem a logem Českého rozhlasu Hradec Králové budou odměněni.

Hlavní cenou je sedací relaxační vak s taburetem, který navrhl ateliér ANDY DESIGN Ondřeje Borovce - designér z pořadu Jak se staví sen.

A proč se fotit právě s holínkami, v klobouku nebo třeba na houbách?
Český rozhlas Hradec Králové letos přichystal pro posluchače speciální vysílací dny no a ty se budou týkat následujících témat:

Český rozhlas Hradec Králové - logo

20.06. Pánský den
01.08. Zmrzlinový den
15.08. Den na houbách
12.09. Den s Čokoládou
10.10. Den v klobouku
07.11. Den v holínkách

Jak se vyfotit s naším logem? Můžete si ho buď stáhnout z našeho webu a vytisknout a nebo se vyfotit s naším deskovým logem, protože těch má v našem kraji Český rozhlas Hradec Králové umístěno velké množství.

Fotoaparát

Napovíme vám, kde je najdete.

Tak třeba ZOO Dvůr Králové a tamní koupaliště, zimní stadion Hronov, koupaliště, tenisová hala a sportovní hala Jičín, plavecký stadion a koupaliště Náchod, skanzen Krňovice, basket, bazén, fotbalový stadion a zimní stadion Trutnov, UFFO Trutnov, autodrom Dřevíč, hala Romana Šebrleho a koupaliště Rychnov, koupaliště Lodín, Kostelec nad Orlicí, Dobruška, kemp Rozkoš, Pecka, Dolce u Trutnova, Brodský, koupaliště Třebechovice, Chlumec nad Cidlinou.

V Hradci Králové je logo na koupališti Flošna, country klub Lucie, U letců, v Adalbertinu, na Malšovickém stadionu, na zimním stadionu, ve Filharmonii v archeoparku Všestary.

Obecná pravidla našich soutěží najdete ZDE!

autor: Soňa Neubauerová
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka