Výhra jen jednou za měsíc!

24. listopad 2011

Prakticky každý den připravujeme pro VÁS, své věrné posluchače, zajímavé soutěže o přitažlivé ceny! V klasických soutěžích Českého rozhlasu Hradec Králové však platí pravidlo jedné výhry za kalendářní měsíc. Štěstí můžete pokoušet vícekrát, ale vyhrát jen jednou. K tomuto rozhodnutí jsme přistoupili na základě žádostí mnoha z Vás, kterým se nedařilo dovolat do našich soutěží. Věříme, že toto pravidlo chápete a přijmete jej za své. Jde nám především o spokojenost Vás - našich posluchačů. Účast v soutěžích ani výhry nelze vymáhat právní cestou. Český rozhlas Hradec Králové si vyhrazuje právo kdykoliv upravit pravidla soutěže či soutěž úplně zrušit bez udání důvodů a stanovení náhrady.

*******************************************************
Charakteristika jednotlivých soutěží uváděných v Českém rozhlase Hradec Králové.
*******************************************************

Bleskovka
Pondělí - Neděle - v pořadu Dobré jitro
po osmé hodině ranní - rychlá, relativně nenáročná telefonická soutěž, ve které dominuje jedna vědomostní nebo zvuková hádanka. Odměněn je první správně odpovídající soutěžící.
/ Moderuje Jakub Schmidt /

Ve všední dny od pondělí do pátku BLESKOVKA také ve 13:30 hodin!

Křížovka Žofka aneb Luštíme s rádiem
Středa - 17:10 - 18:00

- rozhlasová křížovka, protkávaná hudbou, která má i druhou - písemnou rovinu. V té dominantní - rozhlasové, se snaží posluchači odhalit tajenku a komu se to povede, je mu okamžitě oznámena výhra. Ve druhé - písemné rovině, se druhá hlavní výhra přidělí posluchači, jehož odpověď přišla jako 30.tá , resp.75 / podle počtu došlých odpovědí / do 100, resp. nad 100/.
/ Moderuje Lada Klokočníková /

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.