ZNÁMÍ - NEZNÁMÍ

20. září 2010

I letos je léto na našich frekvencích ve znamení velké prázdninové soutěže. Chceme vás totiž také pobavit, poučit a odměnit. O co jde? Jak si zasoutěžit? Co bude možné vyhrát? Je to jednoduché!ZNÁMÍ - NEZNÁMÍ - právě tak se naše letní soutěžení jmenuje! Představujeme vám známé i méně známé lidi, kteří v minulosti v našem kraji pobývali, žili, nebo se tu dokonce narodili. Alois Jirásek, Božena Němcová, Jan Kotěra. Třeba právě o nich bude řeč.Poslouchejte o prázdninách naše vysílání a určitě vám ráno, dopoledne, nebo odpoledne neunikne důležitá nápověda. Díky ní můžete být od pondělí do pátku vítězem třeba právě VY! Stačí pozorně poslouchat a po 17. hodině zatelefonovat správnou odpověď na naši soutěžní otázku!!! Co je ve hře? Pobyty v kempech, luxusní kosmetické balíčky, knížky a cédéčka!

Český rozhlas Hradec Králové naladíte na frekvencích 90.5 pro celé východní Čechy, 95.3 pro Královéhradecko a 96.5 pro Rychnovsko. Soutěž pořádáme ve spolupráci s Deníky východní Čechy. Perličky a zajímavosti ze života ZNÁMÝCH - NEZNÁMÝCH si tedy můžete přečíst i ve svých oblíbených novinách.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.