Vaříme s Habadějem

Zdá se vám bramborová kaše jako obyčejný pokrm? Zkuste ji zapečenou se slaninou a pórkem

Češi mají brambory děsně rádi a berou je jako samozřejmý základ spousty tradičních jídel. Jsou neuvěřitelně univerzální a je s nimi spojena spousta různých úprav, které nám tu zůstaly z dob, kdy brambory tvořily základ stravy. A spolu se slaninou a pórkem...

Kdo by neznal schody do nebe v podobě italských...

Lasagne mají pověst jídla náročného...

Rajčatové rizoto s červeným vínem. Správná...

Rýže je jedna z nejrozšířenějších plodin...

O pořadu

Vaříme s Habadějem

Čas vysílání: sobota 11:04  |  Délka pořadu: 56 minut  
 
Jídlo, vaření, kuchyně (ilustrační foto) - Foto: Fotobanka Pixabay

Jídlo, vaření, kuchyně (ilustrační foto)Foto: Fotobanka Pixabay

Každou sobotu dopoledne vaříme v přímém přenosu. A přejeme dobrou chuť!

Posluchači s námi mohou během jedné hodiny nejen uvařit oběd, ale dovědí se i řadu zajímavostí a dobrých rad, které se týkají samozřejmě - vaření. Do pořadu, který vysíláme živě se mohou zapojit i posluchači. Stačí zatelefonovat po jedenácté hodině na číslo 726 46 46 46 nebo 726 46 46 47. 

Zajímavé rady a recepty od posluchačů najdete ZDE! 

Moderuje Zdena Kabourková

Historie pořadu:
Vysíláme od roku 1990. 

Zvukové záznamy pořadu v iRádiu 

Pořad: Vaříme s Habadějem  |  Stanice: Hradec Králové
Čas vysílání: sobota 11:04  |  Délka pořadu: 56 minut  
 
Královehradecký kraj
  Od 28.3.2017 11:50 do 12:55; v ulici Boženy Němcové v obci Červený Kostelec okres Náchod; U Černého koně v křižovatce.; porouchané vozidlo, zdržení; překážka na vozovce, průjezd se zvýšenou opatrností; ...
  Od 28.3.2017 11:45 do 13:50; v ulici Na Rybárně v obci Hradec Králové; nehoda; 2 havarovaná vozidla; probíhají odklízecí práce; 2 x OA bez zranění, s únikem chladící kapaliny. Na místě HZS, RZS a PČR
  Od 28.3.2017 10:50 do 12:55; v ulici Šrámkova v obci Jičín; naproti společnosti Dental.; nehoda; 2 havarovaná vozidla; probíhá vyšetřování nehody; 2 x OA bez zranění. Na místě PČR.

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace