3. března  2012  rubrika: Vaříme s Habadějem

Pikantní rybí filé

Příprava rybího filé - Foto: Ivana Šuláková

Příprava rybího filéFoto: Ivana Šuláková

Suroviny: 600 g rybí filé, lžíce plnotučná hořčice, mletý pepř, 1 paprikový lusk, lžička oregána, 2 lžíce olivový olej, lžíce jemné strouhanky, citrón, petrželová nať

Postup: Paprikový lusk očistíme a současně s petrželovou natí ho jemně nasekáme. Přidáme hořčici, oregáno, olej a pepř a vzniklou směsí potřeme porce filé, vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme.
Při podávání rybu ozdobíme plátkem citrónu a jako vhodnou přílohu můžeme podávat brambory, bramborové hranolky, krokety nebo pečivo. 

 

Pikantní rybí filé

Zdena Kabourková - Foto: Milan Baják

Zdena KabourkováFoto: Milan Baják

Vaříme s Habadějem v sobotu 3. března 2012 v 11:10 hodin. Dobrou chuť přeje ČESKÝ ROZHLAS HRADEC KRÁLOVÉ a ZDENA KABOURKOVÁ. 

Pořad: Vaříme s Habadějem  |  Stanice: Hradec Králové
Čas vysílání: sobota 11:04  |  Délka pořadu: 56 minut  
 

Nové články v rubrice

Královehradecký kraj
  Od 25.4.2014 09:10 do 11:15; na silnici 35 u obce Vysoká nad Labem okres Hradec Králové; nehoda; OA x dodávka bez zranění, na místě PČR.
  Od 25.4.2014 08:05 do 10:10; na silnici 35 v obci Hradec Králové; uvnitř kruhového objezdu; nehoda nákladního vozidla; NA x OA bez zranění, na místo PČR.

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2014 Český rozhlas