Pikantní rybí filé

Příprava rybího filé - Foto: Ivana Šuláková

Příprava rybího filéFoto: Ivana Šuláková

Suroviny: 600 g rybí filé, lžíce plnotučná hořčice, mletý pepř, 1 paprikový lusk, lžička oregána, 2 lžíce olivový olej, lžíce jemné strouhanky, citrón, petrželová nať

Postup: Paprikový lusk očistíme a současně s petrželovou natí ho jemně nasekáme. Přidáme hořčici, oregáno, olej a pepř a vzniklou směsí potřeme porce filé, vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme.
Při podávání rybu ozdobíme plátkem citrónu a jako vhodnou přílohu můžeme podávat brambory, bramborové hranolky, krokety nebo pečivo. 

 

Pikantní rybí filé

Vložit na svůj web

Zdena Kabourková - Foto: Milan Baják

Zdena KabourkováFoto: Milan Baják

Vaříme s Habadějem v sobotu 3. března 2012 v 11:10 hodin. Dobrou chuť přeje ČESKÝ ROZHLAS HRADEC KRÁLOVÉ a ZDENA KABOURKOVÁ. 

Pořad: Vaříme s Habadějem  |  Stanice: Hradec Králové
Čas vysílání: sobota 11:04  |  Délka pořadu: 56 minut  
 

Nové články v rubrice

Královehradecký kraj
  Od 29.1.2015 11:05 do 14:15; na silnici 35 u obce Střezetice okres Hradec Králové; porouchané vozidlo, očekávejte zdržení; dopravu řídí policie; od této chvíle po dobu cca 45 minut je silnice z obou směrů ...
  Od 29.1.2015 12:55 do 15:00; v ulici Smiřická v obci Hradec Králové; nehoda; 2 havarovaná vozidla; překážka na vozovce, průjezd se zvýšenou opatrností; 2x OA, bez zranění.
  D11, mezi km 81.3 a 83.5, ve směru Hradec Králové, práce údržby, zpevněná krajnice (odstavný pruh) uzavřená, Od 29.01.2015 09:11 Do 29.01.2015 14:00, Pozor!, Provozní údržba, zdroj: ŘSD

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2015 Český rozhlas