Pstruh s houbami

Suroviny: 4 pstruzi, 4 plátky slaniny, 400 g čerstvých hub, 200 g másla, 1 velká cibule, libeček, petrželka kudrnka, olej, drcený kmín, sladká mletá paprika, sůl, pepř, česnek

Postup:
Cibuli, česnek a houby nakrájíme na větší plátky. Cibuli s česnekem opečeme na másle, přihodíme houby, orestujeme a přidáme nasekané bylinky – libeček a petrželku. Okořeníme pepřem, drceným kmínem, špetkou mleté papriky, osolíme, dobře promícháme a necháme zchladnout. Pstruhy osolíme, do břišní dutiny vkládáme plátek slaniny a houbovou nádivku. Seshora ještě opepříme, okmínujeme a pečeme v troubě asi 20 minut. 

 

Pstruh s houbami

Vložit na svůj web

Zdena Kabourková - Foto: Milan Baják

Zdena KabourkováFoto: Milan Baják

Vaříme s Habadějem v sobotu 15. října 2011 v 11:10 hodin. Dobrou chuť přeje ČESKÝ ROZHLAS HRADEC KRÁLOVÉ a ZDENA KABOURKOVÁ. 

Pořad: Vaříme s Habadějem  |  Stanice: Hradec Králové
Čas vysílání: sobota 11:04  |  Délka pořadu: 56 minut  
 

Nové články v rubrice

Královehradecký kraj
  Viditelnost: snížená viditelnost na méně než 100 m, Klenice
  Od 20.10.2017 12:00 do 13:00; na silnici 11 u obce Chlumec nad Cidlinou okres Hradec Králové; nehoda; havárie OS se zraněním. IZS na místě
  Od 20.10.2017 11:50 do 12:50; v ulici Hradecká v obci Hradec Králové; nehoda; Střet OA s chodcem, IZS na místo

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace