Rybí filé s rajčaty v alobalu 23.7.2005

Suroviny:
800 g rybího filé, 40 g oleje, 80 g másla, 300 g rajčat, 80 g eidamu, 60 g hladké mouky, 1 vejce, 4 stroužky česneku, 30 g zelené petržele, sůl, mletý pepř.

Postup:
Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a obalíme v rozšlehaném vejci a hladké mouce. Obalenou rybu dáme na větší plát alobalu, přidáme nakrájená rajčata, osolíme, opepříme, potřeme strouhaným česnekem a posypeme sekanou petrželkou. Povrch poklademe plátky sýra, přelijeme rozpuštěným máslem, alobal složíme a dobře uzavřeme. Vložíme na plech a pečeme v předehřáté troubě zvolna asi deset minut.

Příloha: brambory, opečené brambory.

Vaříme s Habadějem v sobotu 23.7.2005 v 11:15 hodin.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS HRADEC KRÁLOVÉ A ZDENA KABOURKOVÁ