40 střel, ale bez šance, smutnil brankář Kantor nad prohrou ve Varech

Hokejisté Hradce Králové se vrátili z karlovarské KV Areny s prohrou 1:2. Hráči Mountfieldu nepředvedli to, co od nich fanoušci čekali, a podali nevýrazný výkon, na který zafungovala kompaktní obrana Energie.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karlovarský brankář Habal pustil jediný gól, Hradec nebyl nebezpečný

Karlovarský brankář Habal pustil jediný gól, Hradec nebyl nebezpečný | Zdroj: ČTK

„Možná jsme měli 40 střel, ale neměli jsme pořádnou šanci. Hráli jsme po rozích, Vary skvěle bránily, ono jim s tímhle týmem asi moc nezbývá. Ten výkon rozhodně nebyl ideální,“ shrnuje jeden z nejlepších hráčů Mountfieldu na karlovarském ledě gólman Pavel Kantor.

Ten sledoval, jak se jeho spoluhráči hlavně v útočné třetině trápí a jako brankář s tím samozřejmě nemohl nic dělat. Ani branky, které obdržel - po dorážce a po přečíslení dva na jednoho - nebyly jeho chybami.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na hokeji v Karlových Varech byl Štěpán Pokorný

Jako jeden z mála si pak ale stoupl před novináře a začal hodnotit hru týmu, který letos předvádí výkony rozdílné jako den a noc.

„Porazíme silné týmy – Pardubice, ve Vítkovicích se také vyhrávat nebude – a pak prohrajeme ve Varech, aniž bych tím chtěl o nich říkat křivého slova. Je to obrovská škoda,“ dodává Pavel Kantor, který má teď s týmem čtyři a půl dne čas připravit se na po pěti kolech první celek tabulky z Litvínova.

Hradečtí ho přivítají v pátek od 18 hodin.

Martin Charvát, Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme