Oslavy 25 let otevření Afrického safari Josefa Vágnera!

29. květen 2014

Každý poslední čtvrtek v měsíci vítáme v dopoledním vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové hosty ze ZOO Dvůr Králové. Letošní pátá návštěva připadne na 29. května 2014. Po 11. hodině moderátorka Lucie Peterková přivítá ve studiu Ing. Lenku Vágnerovou a Přemysla Rabase, ředitele ZOO Dvůr Králové nad Labem, se kterými bude hovořit o nadcházejících oslavách 25 let výročí otevření Afrického safari Josefa Vágnera!

Africké safari bylo poprvé představeno návštěvníkům 8. května 1989. Od května do konce září nabízí ZOO Dvůr Králové na ploše 50 ha skutečné „Africké safari“, které návštěvníci projíždějí podobně jako v afrických přírodních rezervacích vozy či autobusy. Během jízdy máte šanci uvidět na 500 afrických kopytníků, šelem a ptáků.

Vzpomínka s Ing. Lenkou Vágnerovou

Náš host ze ZOO Dvůr Králové bude ve čtvrtečním dopoledním vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové také proto, abyste si mohli po 11. hodině zavolat na čísla do živého vysílání 495 582 222 nebo 495 582 223 a zeptat se na to, co zajímá právě vás.

Do zákulisí života v Královédvorské ZOO vás necháváme nahlédnout na frekvencích Českého rozhlasu Hradec Králové vždy poslední čtvrtek v měsíci po jedenácté hodině.

Oslavy 25 let výročí otevření Afrického safari Josefa Vágnera

Patříte-li mezi příznivce Královédvorské ZOO, poslouchejte. Společně s námi se můžete dozvědět co vše se v zoologické zahradě chystá nového a zajímavého ke shlédnutí a proč stojí taková návštěva za to!


Zvětšit mapu
autor: JMys
Spustit audio