Český rozhlas Ostrava se vydá po stopách Yettiho

9. únor 2012

Tým Českého rozhlasu Ostrava navštíví v rámci své „Expedice Yetti 2012“ šest lyžařských středisek Moravskoslezského kraje. Ve svém stanu pak lyžařům na zahřátí nabídne zdarma teplý nápoj a sladkou svačinku. Návštěvníci střediska se mohou na místě zúčastnit i SMS soutěže o zajímavé ceny. První expedice proběhne v pátek 10. února ve Ski areálu Mosty u Jablunkova.

Pro všechny milovníky zimních sportů, především lyžování a snowboardingu, připravil Český rozhlas Ostrava od pátku 10. února akci s názvem „Expedice Yetti 2012“. V průběhu jarních prázdnin Moravskoslezského kraje vyrazí tým ČRo Ostrava do šesti lyžařských středisek. Návštěvníkům středisek nabídne ve svém stanu zdarma teplý nápoj a sladkou svačinku. Navíc návštěvníci mohou přímo na místě vyhrát v SMS soutěži zajímavé „zimní“ ceny, např. poukázky na nákup lyžařské a snowboardové výzbroje, skipasy, zimní čepice, dětské kluzáky, autoškrabky s rukavicí a další ceny.

Expedice startuje prvním termínem v pátek 10. února v 11.00 hodin ve Ski Areálu Mosty u Jablunkova. Následovat budou Ski areál Bílá 17. února, HEIpark Tošovice 24. února, Ski areál Kouty nad Desnou 2. března, Ski areál Karlov 8. března. Poslední expedice proběhne 16. března ve Ski areálu Mezivodí.

Bližší informace lze najít na internetových stránkách Českého rozhlasu Ostrava www.ostrava.rozhlas.cz a ve vysílání na frekvencích: REGION 99,0 FM * Ostravsko 107,3 FM * Těšínsko 105,3 FM * Opavsko 102,6 FM * Bruntálsko 95,5 FM nebo živě také na internetových adresách: www.rozhlas.cz/zive a www.play.cz/cesky-rozhlas-ostrava.

Spustit audio