Český rozhlas a Správa Pražského hradu podepsaly deklaraci o spolupráci

7. srpen 2014

Český rozhlas a Správa Pražského hradu podepsaly ve středu 6. srpna 2014 Deklaraci o spolupráci. Podepsali ji generální ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan a ředitel Správy Pražského hradu Ivo Velíšek.

Spolupráce mezi Českým rozhlasem a Správou Pražského hradu se bude rozvíjet zejména při propagaci výjimečných kulturních akcí realizovaných Správou Pražského hradu, a to v období let 2014 – 2015.

„Pražský hrad je nejen významnou kulturní a architektonickou památkou, ale zároveň také místem neodmyslitelně spjatým s českou státností. Propojení tohoto potenciálu ve vysílání Českého rozhlasu umožní prohlubovat nejen věhlas Pražského hradu, ale zároveň posilovat pozitivní vnímání Českého rozhlasu,“ řekl generální ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan.

Prvním z výjimečných projektů konaných v areálu Pražského hradu je nadcházející unikátní výstava kočárů Zapřažená krása v Jízdárně Pražského hradu, která je veřejnosti otevřena od 20. srpna.
„Spolupráce s Českým rozhlasem nám umožní pravidelněji a šířeji informovat veřejnost o kulturním dění na Pražském hradě,“ řekl při podpisu deklarace ředitel Správy Pražského hradu Ivo Velíšek s tím, že si možnosti spolupráce s tak silným médiem, jakým je Český rozhlas, nesmírně váží.

Mgr. Kateřina Moravcová, MBA
vedoucí oddělení komunikace

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace