Český rozhlas Ostrava bude z Valašského muzea v přírodě vysílat pořad Česko – země neznámá

24. srpen 2016

Oblíbený pořad Česko – země neznámá vyrazil během prázdnin za svými posluchači. Každý pátek nabízí hodinu živého vysílání přímo z terénu z atraktivních míst jednotlivých regionů České republiky. Tento pátek 26. srpna proběhne od 13:00 hodin přímý přenos z Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm.

Česko – země neznámá seznamuje posluchače regionálních stanic Českého rozhlasu s turisticky lákavými a zajímavými místy naší země. Za dobu své existence nabídl pořad ze studia už více než 1400 reportáží.
Maratón prázdninových přímých přenosů začal 1. červencem v zoologické zahradě ve Dvoře Králové, kde se autor přenosů Pavel Kudrna projel nově otevřeným safari mezi lvy a představil nový přírůstek, dvě hroší slečny. Následovaly přenosy z Botanické zahrady v Liberci, ze středočeské Obory Žleby, ze Svatojakubských hodů v Lipníku nad Bečvou, ze zámku Lednice a Telč, z Chodských slavností v Domažlicích a z Rybářských slavností v Třeboni.

V pátek 26. srpna zavítá Pavel Kudrna spolu s redaktorem Českého rozhlasu Ostrava Arturem Kubicou do Dřevěného městečka Valašského muzea v přírodě. Posluchačům představí nadcházející sobotní program muzea s názvem Myslivosti zdar! o české myslivosti v tradičním i současném pojetí.

Po celé prázdniny tak každý pátek u vás a od vás přináší v živém vysílání Pavel Kudrna spolu s moderátory a redaktory regionálních stanic Českého rozhlasu zajímavosti z atraktivních turistických míst. Česko – země neznámá jede v létě za vámi.

Spustit audio