Český rozhlas Plus vyhlásil letní fotosoutěž

26. červen 2014

Stanice Český rozhlas Plus připravila pro své posluchače a příznivce letní fotosoutěž, která potrvá až do konce srpna 2014. Zúčastnit se mohou všichni zájemci o fotografování ze všech koutů České republiky. Slogan soutěže zní: Moje Plus – Víc než logo.

„Cílem soutěže je vytvořit pestrou fotogalerii plnou uměleckého, humorného nebo jakkoliv zajímavého pojetí loga Českého rozhlasu Plus. Jsem zvědav na tvořivost našich posluchačů. Už z prvních fotografií je patrné, že jsou velmi nápadití,“ uvádí šéfredaktor stanice Český rozhlas Plus, Daniel Raus.

Soutěžící by se měli hledáčkem svých fotoaparátů, mobilů nebo tabletů zaměřit na logo Českého rozhlasu Plus. Inspiraci mohou nalézt ve svém okolí, v přírodě, ve městě. Kreativitě nejsou kladeny žádné hranice.

Fotografie budou zveřejněny na webu soutěže a o vítězi rozhodne v prvním zářijovém týdnu hodnotící komise složená ze zástupců stanice Český rozhlas Plus. Hodnotit se bude nápaditost, kreativita či umělecké pojetí.

Hlavní cenou pro vítěze je wellness pobyt na zámku Štiřín. O další ceny se postarala společnost Fotolab, která autorům fotografií věnuje užitečné a v poslední době stále více oblíbené fotoknihy.

Veškeré informace k soutěži naleznete na internetových stránkách, kde budou v průběhu léta vystaveny také soutěžní fotografie.

Český rozhlas Plus vysílá po celý den v digitálních sítích a na internetu, od 16.00 do 24.00 také na středních vlnách na kmitočtech 639, 954 a 1332 kHz. V časech 6.00-10.00 a 17.00-20.00 přebírá toto vysílání také stanice ČRo Regina na pražské frekvenci 92,6 MHz. Jednotlivé pořady si můžete poslechnout po odvysílání také v iRadiu na adrese plus.rozhlas.cz.

Spustit audio