Český rozhlas Radiožurnál odvysílá rozhovor se slovenským prezidentem Andrejem Kiskou

28. říjen 2018

V pondělním pořadu Host Lucie Výborné na stanici Český rozhlas Radiožurnál promluví prezident Slovenské republiky Andrej Kiska. S moderátorkou Lucií Výbornou bude diskutovat například o životních změnách, které mu přinesl post prezidenta Slovenské republiky, nebo o uchování reálného přehledu o světě a zachování vyznávaných hodnot.

Lucie Výborná přivítá ve svém pořadu v pondělí 29. října na stanici Český rozhlas Radiožurnál v 9:06 prezidenta Slovenské republiky Andreje Kisku. Od posledního rozhovoru moderátorky se slovenskou hlavou státu na stanici Český rozhlas Radiožurnál uplynuly více jak čtyři roky. Tehdy byl Andrej Kiska v roli spoluzakladatele nadace Dobrý Anjel a prezidentským kandidátem. V rámci pondělního rozhovoru tak nebudou chybět otázky, jak se současnému prezidentovi Slovenské republiky změnil život po nástupu do funkce nebo jak si lze uchovat reálný přehled o světě a nevzdat se určitých záměrů a vyznávaných hodnot.

Andrej Kiska coby prezident Slovenské republiky poskytl stanici Český rozhlas Radiožurnál rozhovor naposled před dvěma lety. Tehdy se v pořadu 20 minut Radiožurnálu vyjadřoval k předsednictví Slovenska v Radě Evropské unie.

Spustit audio