Český rozhlas Region vysílá živě z náměstí v Brandýse nad Labem

11. duben 2014

Brandýs nad Labem bude další zastávkou mobilního vysílacího studia Českého rozhlasu Region. Tamní Masarykovo náměstí ožije vysíláním středočeské rozhlasové stanice od 14. do 18. dubna. Moderátoři rádia přivítají na náměstí řadu hostů a připraven je i bohatý doprovodný program.

„Do Brandýsa se naše mobilní studio přesouvá z Říčan, odkud jsme vysílali v uplynulém týdnu,“ přibližuje jeden z moderátorů Regionu Patrik Rozehnal. Obyvatelé i návštěvníci Brandýsa nad Labem mohou nahlédnout do zákulisí rozhlasového vysílání nebo se přímo zúčastnit živého vysílání oblíbených pořadů.

„Kromě rozhovorů s řadou místních hostů odvysíláme z Brandýsa živě například pořady Tandem Jana Rosáka nebo Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou. Setkat se tu můžete i s našimi kolegy Naďu Konvalinkovou a Eduardem Hrubešem," upřesňuje další z moderátorů programu v mobilním studiu Honza Chlaň.

Každý den budou připraveny i autogramiády, například v pondělí dopoledne zavítá na Masarykovo náměstí v Brandýse nad Labem jeden ze spolumoderátorů oblíbeného pořadu Humoriáda Luděk Sobota. V pátečním živém vysílání pořadu Tandem pak Jan Rosák přivítá po 9. hodině brandýského rodáka a dvojnásobného olympijského medailistu, kanoistu Jaroslava Volfa.

V doprovodném programu čekají návštěvníky projížďky na dvoukolkách, masáže, mobilní kavárna, veslařský trenažér nebo měření krevního tlaku a tělesného tuku. Prostřednictvím webové kamery bude celý program k dispozici i na stránkách www.cesky-rozhlas-region.cz, živé rozhlasové vysílání naladíte na frekvenci 100,7 FM.

Spustit audio