Český rozhlas Region vysílá živě ze středočeských měst

7. květen 2015

Náměstí středočeských měst v příštích dvou týdnech ožijí koncerty hudebních hvězd a vystoupeními osobností českého humoru. Do deseti měst Středočeského kraje je přiveze Český rozhlas Region.

„Region na cestách postupně od pondělí 11. května navštíví Český Brod, Čelákovice, Lysou nad Labem, Benátky nad Jizerou a Slaný,“ přibližuje moderátor Regionu Patrik Rozehnal města, ve kterých se mobilní studio zastaví. V týdnu od 18. května zavítá tým Českého rozhlasu Region do Nového Strašecí, Hořovic, Týnce nad Sázavou, Sedlčan a Čáslavi.

Obyvatelé i návštěvníci jednotlivých měst budou moci vždy od 14 do 18 hodin nahlédnout do zákulisí rozhlasového vysílání, vychutnat si sérii koncertů, setkat se s osobnostmi českého humoru nebo si užít bohatý doprovodný program.

Od 14 hodin se v navštívených městech představí místní spolky. V 15 hodin začne koncert Jany Chládkové, v 15:30 bude na programu autogramiáda jedné z hvězd rozhlasového pořadu Humoriáda – Oty Jiráka, Pavla Nového, Uršuly Klukové nebo Ivanky Deváté. Od 16 hodin vystoupí Yvonne Přenosilová a odpolední program završí svým koncertem Marcel Zmožek.

„Ve všech deseti městech bude připravený i bohatý doprovodný program. Návštěvníci si budou moci nechat u stánku Lázní Poděbrady zdarma nechat změřit krevní tlak, hladinu cukru a cholesterolu. Pro ty odvážnější bude připraven otočný simulátor dopravní nehody od partnera akce ÚAMK,“ doplňuje manažerka komunikace Českého rozhlasu Region Tereza Čistotová.

Ve vybraných městech pak bude pro návštěvníky připravena mobilní kavárna, možnost projížďky na dvoukolkách segway, golfový trenažér nebo kovářská dílna.

Region na cestách – zastávky mobilního studia:
pondělí 11. 5. 2015 – Český Brod – Husovo náměstí
úterý 12. 5. 2015 – Čelákovice – náměstí 5. května
středa 13. 5. 2015 – Lysá nad Labem – Husovo náměstí
čtvrtek 14. 5. 2015 – Benátky nad Jizerou – Husovo náměstí
pátek 15. 5. 2015 – Slaný – Masarykovo náměstí
pondělí 18. 5. 2015 – Nové Strašecí – Komenského náměstí
úterý 19. 5. 2015 – Hořovice – Palackého náměstí
středa 20. 5. 2015 – Týnec nad Sázavou – pěší zóna u OD Hruška
čtvrtek 21. 5. 2015 – Sedlčany – náměstí T. G. Masaryka
pátek 22. 5. 2015 – Čáslav – náměstí Jana Žižky z Trocnova

Kompletní program Regionu na cestách je k dispozici na stránkách cesky-rozhlas-region.cz.

Spustit audio