Český rozhlas vyhlašuje veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na distribuci rozhlasových programů

19. srpen 2014

Český rozhlas uveřejněním v obchodním věstníku a na svých stránkách vyhlašuje dne 18. 8. 2014 veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku s názvem „PROVOZ KOMPLEXNÍ SLUŽBY VYSÍLÁNÍ A DISTRIBUCE ROZHLASOVÝCH PROGRAMŮ V SÍTÍCH VKV“.

Předmětem soutěže je uzavření smlouvy, na jejímž základě bude vybraný dodavatel (systémový integrátor) zajišťovat provoz komplexní služby vysílání a distribuce rozhlasových programů v sítích všech VKV vysílačů na celém území ČR. Předpokládaná doba plnění smlouvy je stanovena do 31. 10. 2025, přičemž vlastní rozsah služby se může v čase měnit podle potřeb Českého rozhlasu, vývoje a perspektivy analogového rozhlasového vysílání.

„Hlavním cílem nové smlouvy je aktualizace a sjednocení technických a provozních podmínek vysílačů, zajištění flexibilní pozemní distribuce programů ze studií na vysílače, zvýšení spolehlivosti a zabezpečení distribuce programů a vyšší míra kontroly a monitoringu technické kvality provozu vysílačů,“ uvádí Ing. Michal Koliandr, náměstek generálního ředitele pro správu a provoz. „V neposlední řadě půjde také o zvýšení efektivity distribuce, protože při vynaložení současných nákladů očekáváme větší kvalitu a rozsah služby, a tím pádem i lepší úroveň vysílací služby pro naše posluchače,“ dodává.

Lhůta pro podávání nabídek končí dne 16. 10. 2014.

Bližší informace o této soutěži lze nalézt ve výzvě k podání nabídek uveřejněné v Obchodním věstníku (http://ov.ihned.cz/), u kontaktní osoby Českého rozhlasu nebo u advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners s.r.o., která veřejnou soutěž administruje:

Český rozhlas: Michaela Machálková, tel: 221 553 573
e-mail:michaela.machalkova@rozhlas.cz

Havel, Holásek & Partners s.r.o., advokátní kancelář: JUDr. Petr Kadlec, tel.: 255 000 111
e-mail: cro_vkv@havelholasek.cz

Mgr. Kateřina Moravcová, MBA
vedoucí oddělení komunikace

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace