Chodské slavnosti s Českým rozhlasem Plzeň

6. srpen 2012

Už po padesáté osmé přivítají Domažlice návštěvníky tradičních Chodských slavností a Vavřinecké pouti. Jedním z těch, kteří je přijedou pobavit a zpříjemnit jim den, bude Český rozhlas Plzeň, který naváže na tradici přenosů z největšího českého svátku folkloru.

V sobotním dopoledním programu S PLZEŇÁKY ZA FOLKLOREM přivítají mezi 11. a 12. hodinou na hlavním pódiu na domažlickém náměstí rozhlasoví moderátoři Michaela Vondráčková a Vladimír Šťovíček řadu kapel a zajímavých hostů, mezi kterými nebudou chybět například Chodský soubor Mrákov, Konrádyho dudácká muzika, nebo Orchestr lidových nástrojů Ondráš.Stejně, jako v předloňském roce, možná přijde návštěvníky pozdravit i prezident republiky Václav Klaus.

Na tradičním místě, v městských alejích, nebude v sobotu 11. srpna chybět ani propagační stan Českého rozhlasu Plzeň. Po celý den se u něho budou střídat krojované folklorní soubory, se kterými si mohou návštěvníci i zazpívat na mikrofon, nebo se zúčastnit nejrůznějších her a kvízů či soutěží pro celou rodinu.

Spustit audio