Na prázdniny bez batohu aneb shoďte kila a jeďte do Řecka a Itálie s Dvojkou

16. leden 2013

Od středy 16. ledna nabídne Český rozhlas Dvojka ve svém vysílání novou soutěž „Na prázdniny bez batohu“. V rámci ní mohou posluchači hubnout s moderátorem pořadu Odpoledne s Dvojkou Pavlem Kudrnou a vyhrát zájezdy k moři nebo domácí týdenní a víkendové pobyty.

Chcete snížit svoji váhu a chybí vám motivace? Pavel Kudrna ví, že s posluchači mu to jde nejlépe a tak slíbil, že se s radami od odborníků pustí do sportování, omezí jídlo a začne na sobě pracovat. Věříme, že ho v tom nenecháte a přidáte se k němu. Zhubnout nějaké to kilo, zbavit se batohu a ještě vyhrát zajímavé ceny. To je myšlenka, které se nedá odolat. Na nic nečekejte a zapojte se do nového projektu Českého rozhlasu Dvojky a Obesilinky.

Jak na to? Stačí se zvážit, pořídit fotografii postavy s viditelným datem a přihlásit se tak do téměř pětiměsíčního projektu. Vážení proběhne ve středu 16. ledna od 10.00 do 16.00 hodin. Přijít můžete nejen do budovy Českého rozhlasu, Římská 13, Praha 2, ale i na další místa:

na Fakultu sportovních studií, Univerzitní kampus Bohunice, Brno, do Rekondičního centra Medipont, Matice školské 17, České Budějovice, Rekondičního centra Mladá Boleslav, Husova 212, do Hotelu Flora, Krapkova 34, Olomouc nebo Lékařského domu Ormiga, Kotěrova 5546, Zlín. V Plzni pak do Základní školy Podmostní, Podmostní 1, a to od 16.00 do 18.00 hod.

K dispozici budou školení pracovníci, kteří poradí jak bezpečně hubnout. Pokud nebudete moci přijít, nevadí. Na internetových stránkách obesilinka.cz se můžete zaregistrovat on-line až do 15. dubna.

„Po úspěšném projektu "Dovolená s novým pasem", ve kterém zhruba tisícovka posluchačů snížila svoji hmotnost o více než jednu a půl tuny, jsme se rozhodli pokračovat ve společném hubnutí. Věřím, že se připojí ještě více posluchačů, a že společně dokážeme udělat něco pro své zdraví. Nejde totiž jen o to zhubnout co nejvíce kil, ale řídit se radami odborníků a hubnout zdravě,“ poznamenal Pavel Kudrna.

Podrobnosti o soutěži se dozvíte ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky nebo na internetových stránkách: dvojka.rozhlas.cz a obesilinka.cz. Zde naleznete také pravidelné informace o hubnutí, rady, postřehy a také odpovědi na otázky.

Slavnostní vyhodnocení projektu proběhne ve vysílání pořadu Odpoledne s Dvojkou v pondělí 3. června 2013. Na vítěze čeká zájezd do Řecka od cestovní kanceláře Iríny Tours, do Itálie od společnosti Eurotime Praha, týdenní pobyt na zámku Berchtold, víkendový pobyt v Centru Babylon v Liberci a další hodnotné ceny.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace