Ples Českého rozhlasu roztančí Žofín, vstupenky jsou již v prodeji

23. únor 2015

Palác Žofín bude první březnovou sobotu hostit pestrý program Plesu Českého rozhlasu. S Rozhlasovým Big Bandem Gustava Broma vystoupí Ewa Farna, Dasha i Ondřej Ruml. Výtěžek ze vstupného podpoří projekt Světluška Nadačního fondu Českého rozhlasu.

V sobotu 7. března se od 18.30 otevřou brány paláce Žofín a přesně o hodinu později moderátoři Jitka Novotná a Václav Žmolík slavnostně zahájí Ples Českého rozhlasu. Ve Velkém sále paláce se za doprovodu Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma vystřídají hvězdy hudební scény, jako jsou Ewa Farna, Dasha nebo Ondřej Ruml.


Vstupenky na Ples Českého rozhlasu v prodeji v těchto kategoriích:
Velký sál – 590 Kč
Přísálí a galerie Velkého sálu – 490 Kč
Malý sál – 350 Kč
Stání – 250 Kč
Palác Žofín otevřen od 18.30 hodin, změna programu vyhrazena.

Vstupenky můžete zakoupit v Reprezentační prodejně Českého rozhlasu na Vinohradské 12, Praha 2. Prodejna je otevřena ve všední dny od 9.00 – 17.30 hodin.

Online prodej vstupenek je k dispozici na webových stránkách internetové prodejny Radiotéka - www.radioteka.cz.

Ples Českého rozhlasu 2015.jpg

Malý sál paláce Žofín rozezní struny Epoque Quartet, doprovodí je významní hosté – Dasha, Martin Kumžák a Peter Binder. Poté se prostor promění v electro swingovou tančírnu s live trumpetistou, saxofonistou a houslistou.

Milovníci vína a folkloru mohou navštívit Rytířský sál, kde se vystřídají BROLN a Slovácký krúžek. Připravena bude i ochutnávka vín a ukázka lidových tanců. Rytířský sál umožní volné sezení, proto se ani majitelé lístků na stání nemusí bát o své tancem znavené nohy.

Zde najdete kompletní progam Plesu Českého rozhlasu 2015, ke stažení v pdf souboru.

Spustit audio
autoři: Oddělení komunikace , Kateřina Moravcová