Pohár z Fed Cupu bude vystaven v budově Českého rozhlasu

12. listopad 2014

Všichni sportovní fanoušci se budou moci v budově Českého rozhlasu vyfotit s pohárem, který ve Fed Cupu o víkendu získaly české tenistky. Trofej bude vystavená ve vestibulu při vstupu z Vinohradské ulice. K vidění bude pro veřejnost tento týden ve čtvrtek od 10.00 do 18.00 hodin a v pátek od 10.00 do 16.00 hodin.

„Českým tenistkám jsme na jejich cestě za dalším triumfem ve Fed Cupu fandili a Radiožurnál přinášel pravidelné vstupy z jejich finálových utkání. Těší nás, že se v Českém rozhlase pohár objeví a že ho budeme moci představit veřejnosti. Pro všechny, kteří budou chtít mít svoji fotku s touto unikátní trofejí, to je jedinečná příležitost,“ řekl šéfredaktor Radiožurnálu Jan Pokorný.

České tenistky se o víkendu radovaly z vítězství ve Fed Cupu potřetí během čtyř let a staly se druhým nejúspěšnějším týmem v historii Fed Cupu. Ženskou týmovou soutěž vyhrály v součtu s bilancí Československa už poosmé a potřebovaly na to jen devět finálových účastí. Vůbec první titul získaly v roce 1975 Martina Navrátilová s Renátou Tomanovou.

Jiří Hošna
tiskový mluvčí

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace