Posviťme si s Martinem Veselovským na pražské politiky

12. říjen 2010

Již ve středu 13. října proběhne závěrečná diskuse Radiožurnálu věnovaná letošním komunálním volbám. Tentokrát bude moderátor Martin Veselovský diskutovat s vybranými lídry politických stran a kandidáty na post pražského primátora. Debatu uslyšíte živě 13. října po 17. hodině na Radiožurnálu!

V budově Českého rozhlasu v Praze na Vinohradech budou hosty Martina Veselovského Bohuslav Svoboda z ODS, Jiří Dienstbier ml. z ČSSD, Zdeněk Tůma z TOP09, Markéta Reedová za Věci veřejné, Marta Semelová z KSČM a Jiří Witzany za SZ a SNK ED.

O čem budou hovořit? Pražané by i ve vlastním zájmu měli co nejvíce využívat městskou hromadnou dopravu. Co se dá udělat pro to, aby více obyvatel hlavního města dalo přednost metru, tramvajím a autobusům před zácpami v přeplněných ulicích? Může se kritizovaná Opencard stát lákadlem pro cestující? Co se dá udělat s magistrálou procházející středem hlavního města?
Dokáží politici, kteří se ucházejí o hlasy voličů, prolomit zablokovanou komunikaci mezi magistrátem a veřejností při posuzování nového územního plánu? Jaké kulturní dominanty vzniknou v hlavním městě v nejbližších letech? A zbaví se pražská radnice konečně vleklých podezření z korupce?

Své otázky mohou politikům klást i posluchači Radiožurnálu, a to e-mailem na adresu 20minut@rozhlas.cz, prostřednictvím sociální sítě Facebook, anebo také osobně v Atriu Studiového domu Českého rozhlasu, Římská 13, Praha 2 již tuto středu po sedmnácté hodině.


Debatu vysílá živě po 17.00 hodině Český rozhlas 1 - Radiožurnál a Český rozhlas Regina. Hodinu před půlnocí odvysílá záznam debaty Český rozhlas 6.
Český rozhlas nabídne také videopřenos debaty na zpravy.rozhlas.cz.



Mgr. René Zavoral
ředitel Odboru komunikace a vnějších vztahů
Český rozhlas
Tel. 221 551 310

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace